Ciseleren Hoe ciseleer je eten? Je maakt met je mes een zeer snelle beweging, waardoor er hele dunne plakjes ontstaan. Het is een snelle manier om dunne plakjes te snijden. Ciseleren wordt vaak alleen toegepast op komkommer en champignon. Hieronder leggen we uit hoe...
Roken Wat betekent roken van eten? Roken is een bereidingstechniek die gebruikt wordt in de keuken. Roken wordt toegepast om voedingsmiddelen langer houdbaar te maken of om een diepe rooksmaak te creëren. Het eetwaar krijgt een andere structuur en kleur als deze...
Hoe snij je een ananas in blokjes? Je snijd de bovenkant en onderkant van de ananas, snijd de schil eraf, verwijdert de kern en snijd de ananas daarna in blokjes. Wat heb je nodig om een ananas in blokjes te snijden? Je hebt niet veel spullen nodig om een ananas in...
Hoe hak je peterselie? Hier leggen we uit je je peterselie wast en fijn hakt. Peterselie is een heerlijke toevoeging aan je gerecht. De frisse en aardse smaak geeft een draai aan je gerecht. Het zorgt voor een mooie presentatie. Peterselie is een van de bekendste...
Hoe snij je een Galia meloen in blokjes? Wat heb je nodig om een Galia meloen te snijden? Je hebt niet veel spullen nodig om een Galia meloen te snijden. Verzamel de 4 onderstaande hulpmiddelen:1. Snijplank2. Koksmes3. Lepel of parichenboor4. Afvalbak Galia meloen in...
Hoe snij je grote vruchten? Het snijden van grote vruchten is eigenlijk erg makkelijk, maar we weten vaak niet waar we moeten beginnen. Hieronder leggen we uit hoe je meloenen en een ananas in blokken snijdt. Ananas behoort tot het exotische fruit en meloenen valt...