BIO Pizzolato Chianti Edoardo

BIO Pizzolato Chianti Edoardo is een klassieke Chianti, geen hout maar opvoeding op rechttoe rechtaan cement. Dit voor heerlijk rood fruit, wat menthol en knetterende zuren. Hou je van Italiaans? Dan moet je dit hebben! Saluti!

€16.40 / €98.40 (Per doos van 6)

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.

Over de BIO Pizzolato Chianti Edoardo

Chianti met karaktertrekjes als forza e robustezza! Serious stuff is dit. Het vruchtvlees van de biologisch verbouwde Sangiovese blijft in contact met de schil gedurende twee weken. Geen hout maar rijping in cement gedurende 12 maanden. In de neus herken je rood fruit zoals zwarte framboos en kers en eucalyptus. In de mond vallen de kers en pruim direct op, samen met wat geroosterde tonen. Uiteindelijk harmonieus, en een fluweelzachte wijn met zachte tannines. De zuren geven hem die lekkere spanning en maakt hem voor eeuwig vrienden met de tomaat. Want de tomaat geeft deze chianti vleugels. Perfect om te combineren met ricotta cannelloni met saus van tomaat en basilicum, lasagne, pizza. Super voor bij de spaghetti met verse tomaat en rucola van Jamie Oliver weten wij uit eigen ervaring.

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
0